010-3105066

Al ruim 20 jaar dé elektricien in Rotterdam!

Professioneel elektriciensbedrijf

Wij zijn al bijna 50 jaar de specialist van elektrische installaties voor particulieren en bedrijven in en rondom de havenstad Rotterdam. Door onze kleinschaligheid zijn de lijnen kort en doet u prettig zaken met ons.

Of het nu gaat om het vervangen van een wandcontactdoos, het plaatsen van tuinverlichting of het aanbrengen van een totaal nieuwe elektrische installatie inclusief groepenkast, wij zijn er voor u.

Onze elektriciens zorgen voor uw gemak én uw energie. Wij helpen u niet alleen deze ochtend, maar ook in het weekend! Wij leveren en monteren niet alleen maar adviseren ook. U belt ons voor alle grote en kleine klussen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Technisch Installatiebedrijf Rotterdam

Wij staan voor advies op maat. Uw wensen zijn uniek en onze oplossingen vanzelfsprekend ook. Onze tarieven zijn transparant.

Ook elektra wordt geleverd tot aan de meter. Hierna bent u zelf verantwoordelijk voor de verdere verdeling hiervan. Kortsluiting door slecht aangelegde en onderhouden leidingen, zorgt jaarlijks voor vele branden. Het is daarom van groot belang uw leidingen door een erkend installateur te laten aanleggen, keuren en onderhouden.

Neem vrijblijbend telefonisch contact met ons op via 010-3105066. Ook voor vragen, advies en vrijblijvende offertes zijn wij bereikbaar op dit nummer.

Full service electricien

Voor een deskundige elektricien in Rotterdam hoeft u niet verder te zoeken. Wij helpen u bij het uitbreiden, renoveren, repareren en onderhouden van al uw elektra. U kunt bij onze elektricien terecht voor de bekabeling, verlichting en verwarming in huis en op kantoor.

Maak kennis met ons bedrijf en kies er vandaag nog voor om Rotterdam Elektriciens in te schakelen. Wij bieden u de service die u wenst. Of u ons nu als particulier, bedrijf of instelling nodig heeft, u staat bij ons centraal.

Wij beschikken over een professionele, servicegerichte planningsafdeling en administratie die graag voor u klaar staan.

Elektrotechnisch bedrijf nodig? Wij zijn snel ter plaatse.

010-3105066