010-3105066

Bel 010-3105066 ☞ Zelfs deze ochtend hulp!

Inzicht in de elektricienskosten

Als er sprake is van een elektriciensbezoek, zijn de kosten niet altijd het eerste waar u aan denkt. Begrijpelijk, u wilt tenslotte dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt.

Voordat onze elektricien met de werkzaamheden beginnen in regio Rotterdam, krijgt u zo goed mogelijk inzicht in de kosten en elektricienstarieven die wij hanteren. Geen verrassingen dus.

Elektricien Rotterdam helpt u verder!

Geef de monteurs zoveel mogelijk informatie over uw situatie en locatie, zodat wij u een goede kostenindicatie en tijdsplanning kunnen geven. De eventuele voorrijkosten, uurtarief en aanrijdtijd worden zo veel mogelijk telefonisch met u besproken.

Werkwijze

De vakmannen van Elektricien Rotterdam werken voornamelijk op uurbasis. Heeft u een grote klus, zoals een renovatie, dan ontvangt u vooraf een offerte met een raming van de kosten. Voor kleinere klussen kunnen wij ter plekke een tijdsindicatie geven.

Waarom kiezen voor ons?

  • Deskundige elektriciens
  • Gratis prijsopvraag
  • Marktconform tarief
  • deze ochtend bellen, snel ter plaatse
  • Werkzaamheden onder garantie
  • Direct contact met een monteur

Materialen

Over materiaal dat door ons wordt ingekocht en betaald, berekenen we een opslag van 15%. Dit geldt voor materiaal ingekocht bij bouwmarkten en doe-het-zelfzaken. Geeft u ons een voorschot voor de inkoop van deze materialen of regelt u de materialen zelf, dan geldt de opslag niet.

Betalingen

Na afloop maken wij voor u een factuur op, die u per pin of bank kunt betalen. Wilt u een zakelijke BTW factuur ontvangen, vraag dit dan aan de monteur die u heeft geholpen. Voor grotere bedragen kunnen wij een aanbetaling van 50% vragen.

Erkend Elektricien regio Rotterdam.

Advies nodig? Wij helpen u graag! Bel ons voor meer informatie:

010-3105066